Web Analytics Made Easy - Statcounter

حضور چهره‌های سیاسی و علمی و پژوهشی در دانشگاه‌های تهران جدا از بازتابی که در رسانه‌های مجازی و مکتوب داشت، نشانی از یک فضای روشن در بین دانشجویان را دربرداشت و باردیگر قشر دانشجو را بین مردم قشری پرسشگر، حق جو و بیدار معرفی کرد.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو- زینب‌سادات میرسلطانی؛ امسال دانشجویان دانشگاه های تهران مراسم مخصوص دانشجویان یعنی روز دانشجو را گرامی داشته و با دعوت از میهمانان و سخنرانان ویژه ای این مراسم را به خوبی برگزار کردند‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مراسم بزرگداشت روز دانشجوی امسال که در دانشگاه‌های تهران برگزار شد با حاشیه‌هایی همراه بود.

حضور چهره‌های سیاسی و علمی و پژوهشی نظیر حجت الاسلام رییسی، محمدباقر قالیباف، سعید جلیلی، علی اکبر رائفی پور و حسن حیم پور ازغدی در دانشگاه‌های تهران جدا از بازتابی که در رسانه‌های مجازی و مکتوب داشت، نشانی از یک فضای روشن در بین دانشجویان را دربرداشت و باردیگر قشر دانشجو را بین مردم قشری پرسشگر، حق جو و بیدار معرفی کرد.

 

دانشگاه تهران میزبان آقای ۹۶ درصدی
دانشکده حقوق دانشگاه تهران در مراسم روز دانشجوی امسال میزبان محمدباقر قالیباف بود.

 


محمد باقر قالبیاف شهردار سابق تهران در مراسم روز دانشجو که به همت انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران در دانشکده حقوق برگزار شد، گفت: دانشگاه و دانشجو بزرگترین و بهترین فرصت برای حل مشکلات کشور پیشرفت توام با عدالت است؛ دانشجو یک انسان عالم و آشنا به علم روز در تخصص‌های مختلف و هم چنین آشنا به این که در صحنه عمل حضور پیدا کند، است.

 

وی با بیان اینکه ۴ درصدی‌ها تمام اقتصاد کشور را دست انداخته‌اند افزود:چالش مدیریت ما ریشه در این مشکلات دارد. او درباره اقدامات شهرداری تهران نیز گفت:خط ۷ مترو باید دو ماه بعد از شهرداری من افتتاح می‌شد که نشد! قالیباف در ادامه با اشاره به اینکه پروژه باغ پرندگان توسط او افتتاح شده بود نیازمند اصلاحاتی من جمله بیرون آوردن پرندگان از قفس هایشان داشت، گفت: چندین ماه است که پروژه باغ پرندگان نصفه مانده است؛ اگر با من مشکل دارند چرا پرندگان بیچاره را از قفس بیرون نمی‌آورند و این پروژه را به اتمام نمی‌رسانند.

 

وی در ادامه در ارتباط با افزایش نرخ ارز و ناکارآمدی مدیران و همچنین دروغ ها و شایعه هایی که به زمان شهرداری وی منتصب می گردد پرداخت که برای مشاهده جزییات کامل متن سخنرانی می توانید به  متن سخنرانی محمد باقر قالیباف در دانشگاه تهران در صفحه دانشگاه مراجعه نمایید .

رئیس دولت سایه در دانشکده ادبیات 

همزمان با سخنرانی محمدباقر قالیباف در دانشگاه تهران، دانشکده ادبیات دانشگاه تهران در مراسم بزرگداشت روز دانشجو سال۹۷ میزبان سعید جلیلی بود، که چندان حاشیه دار نبود.


سعید جلیلی در مراسمی که به مناسبت روز دانشجو در تالار فردوسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران برگزار شد، به اهمیت روز ۱۶ آذر و روز بزرگداشت دانشجو پرداخت و افزود: ۱۶ آذر سال ۳۲ دانشگاه و دانشجو به خوبی نشان داد که فهم خوبی نسبت به داخلی و بین المللی زمان خود کسب کرده و اهمیت ۱۶ آذر این است که ما نباید عقب بمانیم در واقع عقب ماندگی به این است که یکی ۶۵ سال پیش می‌فهمد و یکی بعد از ۶۵ سال نمی‌فهمد.او در سخنانی افزود:برجام باید حفظ شود اما هزینه آن را باید ایران پرداخت کند.عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه برخی‌ها توصیه به واقع‌بینی می‌کنند، گفت: دیدن واقعیت‌ها ضروری است، اما نه به بهانه کنار زدن آرمان‌ها؛ برخی‌ها به بهانه دیدن واقعیت‌ها، شعارهای موهوم و رمانتیک سر می‌دهند.

برای مشاهده متن کامل این سخنرانی می توانید به متن سخنرانی سعید جلیلی در دانشگاه تهران مراجعه نمایید.

 

رئیسی در بهشتی 

ساعاتی پیش‌تر از شروع سخنرانی قالیباف و جلیلی شاهد حضور تولیت آستان قدس رضوی در مراسم بزرگداشت روز دانشجو در دانشگاه شهید بهشتی بودیم که دارای حواشی زیادی از سوی دانشجویان و حجت الاسلام رییسی بودیم.
حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی، تولیت آستان قدس رضوی در مراسم گرامیداشت روز دانشجو که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.

رئیسی در اظهاراتی گفت:دانشجوی سیاسی با توجه به نیاز جامعه ایفای نقش می‌کند، وی در قسمتی از سخنرانی اش با لحنی کنایه آمیزی افزود:خدا رحم کرد من رئیس‌جمهور نشدم که دلار ۵۰۰۰ تومان شود!

تولیت آستان قدس رضوی گفت: دانشجوی سیاسی نیاز جامعه را می‌شناسد و متناسب با آن ایفای نقش می‌کند؛ روشنفکر واقعی کسی است که در راه تقویت استقلال کشور گام بردارد.

 

تولیت آستان قدس رضوی در بخش حاشیه‌ای این مراسم در پاسخگویی به سوالات دانشجویان در خصوص این سوال که یک بار به صورت واضح وقایع سال ۶۷ را شرح دهید، تصریح کرد: جوانان از قضایای سال ۶۷ بی اطلاع اند؛ اگرچه شاید مطالعه کرده باشند در آن سال‌ها جریان نفاق و تروریست‌ها به جان مردم افتاده بودند و مانند داعش در منطقه جنایت می‌کردند؛ به گونه‌ای که روزانه ۱۲۰ ترور در همین تهران اتفاق می‌افتاد و هر کسی از خانه بیرون می‌آمد، اعم از نیرو‌های حزب الهی و یا پاسبانی که عکس امام را روی دیوار مغازه خود چسبانده بودند، ترور می‌کردند. برای مشاهده کامل جزییات این سخنرانی و حواشی آن به متن سخنرانی حجت الاسلام رئیسی مراجعه نمایید.

 

آقای همیشه‌سخنران، مهمان سیاسی‌ترین دانشگاه ایران 

در ویژه برنامه روز دانشجو که به همت انجمن اسلامی دانشجویان (عضو دفتر تحکیم وحدت) در دانشکده دکتر شریعتی دانشگاه امیرکبیر برگزار شد این دانشگاه میزبان دکتر علی اکبر رائفی پور بود.

گزیده‌ی سخنرانی این پژوهشگر سیاسی بدین شرح است؛ رائفی پور در ارتباط با نرخ ارز گفت:⁧ بالا و پایین کردن قیمت دلار هیچ کاری ندارد فقط ۵۰۰ نفر لازم است تا هرکدام با فروختن ده هزار دلار و انتشار سریع خبر آن در کانال‌ها و خبرگزاری‌ها باعث شوند تا همه دلار‌های خود را بفروشند و در نهایت دلار به قیمت واقعی برسد.
رائفی پور به دانشجویان پیشنهاد داد که کتاب‌های "اقتصاد کلان"، " اقتصاد خرد" و "پول، ارز، بانکداری" را حتما مطالعه کنند. ⁩

وی در ادامه ⁧و پرسش دانشجویان از کاندیدا‌های نالایق گفت: حتی اگر یکی از معصومین هم جز کاندیدا‌ها باشد، وقتی مردم نتوانند درست تشخیص بدهند، شخص معصوم هم نمی‌تواند کاری بکند. در این باره میتوان حضرت علی (ع) را مثال زد که ایشان بالای منبر از نبود عمار‌ها سخن گفتنتد که امروزه شما دانشجویان باید عمار باشید باید بروید واقعیات را روشن سازی کنید و بعد در ادامه با اشاره به سخنان رهبری می‌گوید ساز و کار ما غلط است، ما دولت‌سازی نکرده‌ایم. شما اگر بهترین شخص را هم بگذارید؛ اما وقتی قوانین اشتباه هستند، او هم نمی‌تواند کاری از پیش ببرد. ⁩ برای دریافت مشاهده کامل جزییات این سخنرانی می توانید به  متن سخنرانی علی اکبر رائفی پور در دانشگاه امیرکبیر مراجعه نمایید.

 

طوفان رحیم‌پور در خواجه‌نصیر

رحیم پور ازغدی نیز به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه خواجه نصیر حضور پیدا کرد.

 


حسن رحیم‌پور ازغدی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در مراسم گرامیداشت روز دانشجو که به همت جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی برگزار شد، با اشاره به سالروز تاسیس شورای عالی انقلاب فرهنگی و با درخواست دانشجویان جهت مطالبه گری از شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص عدم توجه به مصوبات این شورا گفت: بنده شب گذشته این سوال را در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح کردم که چرا حداقل ۱۵ مصوبه مهم در شورای عالی انقلاب فرهنگی به دفتر رییس جمهور رفته، اما هنوز امضا و ابلاغ نشده اند؛ در حالی که مصوباتی مغایر با مصوبات شورای عالی فرهنگی را که بانی آن‌ها سازمان ملل است و باید به آمریکا، انگلیس و فرانسه گزارش بدهند، سریع با تخصیص اعتبار و برنامه زمانبندی اجرایی می‌کنند، ونیز در ادامه افزود: ضمانت اجرایی مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی دست رییس جمهور است و او باید مصوبات را امضا و ابلاغ کنند و این قانون است. شورای عالی انقلاب فرهنگی عالی‌ترین شورای سیاست گذاری است و در کنار رییس جمهور، رئیس قوه مقننه و رئیس مجلس عضو آن هستند، ولی آن‌ها اصلا خیلی راحت در جلسات شورا شرکت نمی‌کنند و این هم خلاف قانون است و زمانی که رییس جمهور در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی شرکت نمی‌کند، باید به یکی از سران قوا بگویند که در این جلسه حاضر شود؛ اما نمی‌گویند و جلسه را تعطیل می‌کنند و در آخر بیان داشت: باید پاسخگویی، ابلاغ و امضای مصوبات در شورای عالی انقلاب فرهنگی به درستی صورت بگیرد، ولی دولت‌ها خیلی به این موضوع مقید نبودند و برخی دولت‌ها نیز خیلی بیشتر مقید نیستند و اعتقادی به مصوبات این شورا ندارند.

 

برای مشاهده جزییات کامل می توانید به متن سخنرانی رحیم پور ازغدی در دانشگاه خواجه نصیر مراجعه نمایید.

 

 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: روز دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۵۶۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی دانشگاه تربیت مدرس برای پذیرش اساتید و دانشجویان اخراجی آمریکایی و اروپایی حامی فلسطین

شورای دانشگاه تربیت مدرس، پذیرش اساتید و دانشجویان اخراجی آمریکایی و اروپایی حامی فلسطین در این دانشگاه را تصویب کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شورای دانشگاه تربیت مدرس با حضور رؤسای دانشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی و رئیس و معاونین این دانشگاه در تاریخ ۲/۱۷/ ۱۴۰۳به اتفاق آرا تصویب نمود: «دانشگاه تربیت مدرس برای دفاع از مردم سالاری و حقوق بشر و صلح و دوستی در بین ملت ها، آماده است تا اساتید و دانشجویان ضد صهیونیستی که بدلیل دفاع از مردم مظلوم فلسطین و مخالفت با نسل کشی رژیم اشغالگر اسرائیل از دانشگاه‌های آمریکا و اروپا اخراج شده و یا میشوند و رشته تخصصی آن‌ها در این دانشگاه دایر هست را در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری بپذیرد.»


شورای دانشگاه همچنین ضمن محکوم کردن ورود پلیس به دانشگاه‌های آمریکا و ضرب و شتم دانشجویان و اساتید، خواستار حفظ حرمت دانشگاه و دانشگاهیان توسط دولت و پلیس آمریکا گردید.

دیگر خبرها

  • (تصاویر) تجمع دانشجویان خارجی دانشگاه‌ علوم پزشکی تهران
  • بخش زیادی از ۳۰ میلیون گیمر دانشجو هستند
  • امین: فعالیت دانشجویان در صنایع را برای سازمان‌ها توجیه کنیم 
  • مسائل صنفی دانشجوان دامغان و شاهرود مورد بررسی قرار گرفت
  • پیش بینی 3 خط ویژه اتوبوس برای جابجایی بازدیدکنندگان نمایشگاه کتاب
  • آمادگی دانشگاه تربیت مدرس برای پذیرش دانشگاهیان آمریکایی
  • پیش‌بینی ۳ خط ویژه اتوبوس برای بازدیدکنندگان از نمایشگاه کتاب
  • آمادگی دانشگاه تربیت مدرس برای پذیرش اساتید و دانشجویان اخراجی آمریکایی
  • اعلام آمادگی دانشگاه تربیت مدرس برای پذیرش اساتید و دانشجویان اخراجی آمریکایی و اروپایی حامی فلسطین
  • جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین: این صدای آمریکاست! | چند دانشجو بازداشت شده‌ اند؟