Web Analytics Made Easy - Statcounter

مازندمجلس: معاون فرهنگی قوه قضاییه با بیان اینکه روسای دوایر قضایی باید مراقب سلامت قضات و کارمندان در واحدهای مربوطه باشند و در این زمینه تدبیر حفاظتی را اعمال کنند؛ تاکید کرد که شان قضا بی نظیر و جایگاه انبیاء است.

به گزارش ایلنا، حجت‌الاسلام هادی صادقی در نخستین نشست شورای مدیران دادگستری کل استان تهران در سال جاری با تبریک ایام مبارک و نورانی ماه رمضان گفت: هر یک از ما نسبت به زیرمجموعه خود مسئولیم و باید در قالب‌های مختلف از جمله اداری، سیاست‌ها، نظارت بر اجرای دقیق قوانین، اصلاح رفتاری، اخلاقی، عملکردی، امر به معروف ونهی از منکر نماییم و در این زمینه مسئولیت مدیران بسیار سنگین است؛ زیرا خطای زیر‌دستان دامن‌گیر مدیران هم می‌شود و از ما در این مورد سوال می‌شود و آنچه مهم است خطراتی است که فراروی ما قرار دارد و باید ببینیم در این مسیر اولاً آگاهی داریم و ثانیاً چقدر هشدار می دهیم و ثالثاً چقدر مراقبت و مواظبت می‌کنیم و احوال آنان را به طور محسوس و نامحسوس بررسی می‌کنیم تا ببینیم مجموعه زیر دست مدیران چقدر سالم ودقیق کار می‌کند، چرا که فردای قیامت سوال سنگین و باز خواست الهی در انتظار ماست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره بر لزوم مراقبت از فضای شغلی در دوایر قضایی اظهار داشت: روسای دوایر قضایی باید مراقب سلامت قضات و کارمندان در واحد‌های مربوطه باشند و در این زمینه تدبیر حفاظتی را اعمال نمایند؛ چراکه شان قضا بی‌نظیر و جایگاه انبیاء است و به قاضی می‌گویند که بدان در جایی نشسته‌ای که فقط جایگاه نبی و وصی است و با این بزرگی مقام حرف آخر را قاضی می‌زند. بنابراین هرگاه سوءجریانات ومسائل نگران‌کننده‌ای در این مجموعه مطرح گردد مدیران در این زمینه باید هوشیار باشند و مسئولیت سخت دارند و باید حساسیت و تدبیر حفاظتی داشته باشند و هیچ مسئولی در دستگاه قضایی نسبت به زیرمجموعه خودش فارغ‌البال نیست و نسبت به سلامت و حسن اخلاق کردار و گفتار نمی‌تواند بی‌مسئولیت باشد و باید برای این موارد برنامه داشته باشیم. 

معاون فرهنگی قوه قضائیه با تبریک کسب مقام نخست کشوری توسط دادگستری کل استان تهران در حوزه فعالیت‌های فرهنگی تشریح کرد: این موفقیت عظیم با همکاری همه شما عزیزان در سطح استان توسط رئیس کل محترم، معاون فرهنگی و همه دست‌اندرکاران محقق شده است، لیکن این مقدار کافی نیست؛ چراکه در کنار آن تلفات زیادی هم داشته‌اید وتلفات مخفی هم موجود بوده و باید سریعاً تلفات مخفی را شناسایی کنید تا قبل از اینکه به تلفات آشکار تبدیل شود و با تدبیر و برنامه‌ریزی و پیشگیری زمینه‌های لغزش را سریعاً از بین ببرید. 

او همچنین در مورد وجود کمبودها در زمینه‌های اخلاقی، فرهنگی یا حتی مادی اظهار داشت: زمینه این گونه مسائل فراهم است؛ اما ما هم سهمی در اجرای وظایف مدیریتی خود برای جلوگیری از سقوط کارکنان برعهده داریم و در این زمینه از ما سوال خواهد شد؛ چراکه در این مجموعه‌های کاری مذاکرات معنوی به حد کافی وجود نداشته و بنده به عنوان متولی امر فرهنگی در قوه قضائیه دست نیاز به سوی شما عزیزان دراز می‌کنم و خدمتتان عرض می‌نمایم؛ همه شما نسبت به مسائل فرهنگی در مجموعه خود مسئولید و کمک کنید به پیشبرد کار فرهنگی و تلاش کنید، فضای محل فعالیت شما معنوی شود و آهنگ الهی جاری وساری در مجموعه‌هایتان بشود و بدین منظور ما مسائل دادگستری کل استان تهران را در راس امور خود قرار داده‌ایم و اعتقاد داریم که استان تهران یک چهارم جمعیت کل و یک پنجم جمعیت قضایی کشور را دارا و چشم و چراغ کشور است و اگر اینجا پیشرفت نماید می‌تواند برای سراسر کشور الگو باشد. 

صادقی در بخش دیگری از سخنان خود خطاب به فعالان فرهنگی گفت: همه شما عزیزان یک مسئول فرهنگی هستید؛ حتی یک قاضی که مظهر عدالت است این کار جز با تخلق الهی و آراسته شدن فضای درون آدم به مسائل اخلاقی و معنوی میسر نمی‌شود و بدون این امور فرهنگی تحقق ناممکن است و به اصل کار فرهنگی که تقویت ایمان مذهبی همکاران است بپردازید تا حضور خدا در وجود و محیط کار آنان زیاد شود و خدا را حاضر و ناظر بر اعمال خویش ببینند و این مسئولیت شما عزیزان است و برای اجرای آن برنامه داشته باشید که گفتمان حاکم بر رفتار و اعمال همکاران تبدیل به گفتمان الهی و معنوی شود.

معاون فرهنگی قوه قضائیه در پایان سخنان خود با تذکر نسبت به اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر تشریح کرد: مهمترین وجه لزوم و زمینه اجرای امر به معروف و نهی از منکر از اولین مرتبه آنکه الهام به قلب است تا جایی که به اعمال برسد در مجموعه ما وجود دارد و باید در این زمینه تلاش کنیم؛ زیرا در جامعه ما با افرادی با ضعف بینش، افکار و اعتقادات مواجه هستیم و بعضی از منکرات را مرتکب می‌شوند و منکراتی را عمل می‌کنند که مسئولیت مدیران در این زمینه در برابر آنها دوچندان می‌شود و در بعضی از موارد هم شاهد این هستیم که حریم‌شکنی‌ها علنی می‌شود و افراد جرات و جسارت تجری پیدا می‌کنند و گاهی هم به صورت سازماندهی‌شده صورت می‌پذیرد که حرمت قانون شرعی و انقلابی را بشکنند و شکستن این قوانین نباید مجاز شمرده شود و در این مواقع دادستان‌ها مسئولیت قضایی مهمی برعهده دارند و لازم است بلافاصله از نیروی انتظامی بخواهند که اجازه ندهند هیچ مورد کوچک از این موضوعات پیش بیاید. 

منبع: مازند مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mazandmajles.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مازند مجلس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۳۶۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت

فرشید رضایی سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد:  سواد سلامت رسانه از جمله مقوله های مهم سواد سلامت برای توانمندسازی جامعه و سازمان ها است که جای خالی آن و ضرورت توانمندسازی خانواده ها و دانش آموزان در مورد سواد سلامت رسانه، پس از همه گیری کووید-۱۹ بیش از پیش مشخص شده است.

وی بیان کرد: پیدایش ویروس جدید کرونا در سال ۲۰۱۹ و همه گیری جهانی بیماری تنفسی کووید-۱۹ یکی از بزنگاه های مهم تاریخ بهداشت جهان محسوب می شود. علاوه بر همه گیری بیماری تنفسی در ۴ سال اخیر، همه گیری اطلاعات نادرست و شایعات و باورهای نادرست بهداشتی نیز باعث رنج و مرگ هزاران نفر در جهان شد. ناکافی بودن سواد سلامت رسانه ی مردم جهان پاشنه ی آشیل برنامه های بهداشت در برابر این ویروس شناخته شد.

رضایی ادامه  داد: فرهنگ سلامت بعنوان یکی از اثرگذارترین حوزه ها در سلامت جامعه بسیار تحت تأثیر و تعامل دو سویه با فضای تبلیغاتی و رسانه ها است.

سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی افزود: توانمندسازی مادران و دانش آموزان و سفیران سلامت طلبه جزو اولین برنامه های توانمندسازی در زمینه سواد سلامت رسانه است.

وی افزود: در دوران پاندمی و گسترش اطلاعات نادرست بهداشتی مجهز بودن آحاد جامعه بویژه مادران خانواده و کودکان و نوجوانان می تواند سپر حفاظتی مهمی برای سلامت جامعه باشد. ارتقای سلامت جامعه و اعتلای فرهنگ سلامت در گرو افزایش سواد سلامت جامعه و توانمندی و مشارکت مردمی است و به همین دلیل بهبود سواد سلامت رسانه از اولویت های آموزش بهداشت محسوب می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • خبر خوب یک وزیر برای کارمندان دولت
  • پرداخت یارانه خرید کتاب برای کارمندان دولت
  • مدیران شهری استان البرز مراقب ترک‌فعل‌ها باشند
  • اژه‌ای: قاضی نباید از مشورت کردن با صاحب‌نظران احتراز داشته باشد
  • قاضی نباید از مشورت کردن با صاحب‌نظران اجتناب داشته باشد
  • قاضی باید مشورت کند و در نهایت تصمیم خود را بگیرد
  • مسئولیت‌های اجتماعی نفت را به حوزه فرهنگ بوشهر تزریق می‌کنیم
  • مراقب فروپاشی عصبی باشید / نشانه هایی برای تشخیص افسردگی
  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • افتتاح بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی انشعابی استان تهران به دست هایپراستار